Beoordelingen

9,7
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
10
Comfort
9,8
Locatie accommodatie
9,2
Faciliteiten
9,8
Personeel
9,9
Waar voor uw geld
9,7

Beoordelingen

    Paul Hofstee
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    7 mei 2018

    Mooi om omgeving te bekijken

    Niets
    Heerlijk ontbijt, rustige ligging, goede tip voor restaurant
    Max
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    11 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Lindsey Cantillon
    be

    Beoordelingsscore

    10
    1 september 2017

    Perfect

    Super ontvangst, heerlijk ontbijt. Heel nette kamer met ruime badkamer. Top verblijf!
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    4 augustus 2017
    Vriendelijke gastvrouw en zeer goed ontbijt
    Lia
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    30 juli 2017
    Alles! Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Erg vriendelijke gastvrouw. Mooie kamer, grote en luxe badkamer.
    Bob
    be

    Beoordelingsscore

    10
    29 juli 2017

    Supergastvriendelijke B&B

    Niets
    SUPERvriendelijke dame die ook Nederlands praat (verleden in België) en ons veel tips gaf over de streek met 's ochtends een heerlijk ontbijt! 10 op 10 voor deze B&B!!!
    René
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    28 juli 2017

    Fantastisch goede B&B

    Onze badkamer was apart van de kamer in de gang, wat niet in alle gevallen praktisch is, maar de badkamer was zeer ruim en perfect schoon en met modern en goed sanitair, dus voor ons was het totaal geen probleem.
    Fantastisch goede B&B, geweldig gevarieerd ontbijt, zeer ruime kamer, goede bedden, ruime tuin erbij, Antonella is een zeer gastvrije dame die ervoor zorgt dat je je direct thuis voelt. Veel tips over de omgeving, ze maakt iedere dag weer een feest van het ontbijt. Deze B&B verdient een 11, maar helaas is 10'het maximum om te geven.
    Michiel
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    11 juli 2017

    Super

    Helemaal niks
    Alles was top. Ontbijt super. Antonella is een geweldige gastvrouw. Er staat van alles dat je kan gebruiken. Wil je naar het strand dan kan je parasols meenemen. Heerlijke tuin waar je nog in kan zitten. Antonella heeft ons ook nog zeer waardevolle tips gegeven voor onze rondreis. Route langs de kust van Bosa naar Alghero was fantastisch.
    Alexander
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    6 juli 2017

    Goed verzorgde locatie met fantastische gastvrouw.

    .....
    De eigenaresse die erg goed zorgt voor haar gasten. Ze geeft leuke tips, stelt de tuin en buitenkeuken beschikbaar en zorgt voor een geweldig ontbijt.
    Michael
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    25 juni 2017

    Geweldig verblijf voor Bosa en omgeving!

    niets
    Enorme gastvrijheid van gastvrouw Antonella. uitgebreid en gevarieerd ontbijt.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    10 juni 2017
    Niets
    Ideale B&B! Gunstige ligging tussen het bovengemiddeld mooie stadje Bosa en het strand van Bosa Marina. In twee minuten per auto of met een kwartiertje lopen allebei te bereiken. Eenvoudig parkeren voor de deur of naast het huis (bepaald niet standaard in Italië). Heerlijk bed, ruime en koele kamer, alle comfort (inclusief goede wifi). Heerlijk en uitgebreid ontbijt met veel fruit en zelfgemaakt gebak. Mogelijkheid om tuin en keuken te benutten. Geweldige gastvrouw (Antonella) die ook nog eens voortreffelijk Nederlands spreekt.
    Richard
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    23 mei 2018

    great experience all round

    nothing
    attention to detail. advice on where to visit. The breakfast,
    Catherine
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    12 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Linda
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    5 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Daina
    lv

    Beoordelingsscore

    10
    3 april 2018

    Feel like at home near Bosa

    Extraordinary, funny-in-a-good-way idea about three different coloured rooms (we got the blue one. And even the breakfast table was covered with a blue tablecloth, and as we visited during Easter time, we had chocolate eggs in blue wrapping put in a blue basket!!) The owner lady was super welcoming and warm, even if she did not speak English much, we managed to make a good contact and got real Italian goodbye kisses as well. Breakfast was fantastic, with home-made panini, toasts with cheese and ham, even home-made tiramisu! And the owner insisted and packed the croissants which we could not eat to take with us. We could park our car inside the yard. Also we were encouraged to make coffee as much as we want and use the kitchen if we wanted/needed, and the owner even told wich shelf in the fridge were ours. So we really could feel almost as at home. Recommend this to everyone! Thank you for everything! This woman is in the right place doing the right thing! Loved it!
    Joana
    de

    Beoordelingsscore

    9,6
    31 augustus 2017

    Perfect host, great breakfast

    The breakfast was really good and Antonella is a great host! The room was very clean. Nothing to complain.
    Zuzana
    cz

    Beoordelingsscore

    9,2
    29 augustus 2017
    Excellent breakfast, spacious and clean bedroom, friendly owner. It is not too far from Bosa center.
    Emma
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    26 augustus 2017

    Stunning accommodation and a wonderful host.

    Antonella is a fabulous host that provides an immaculate, comfortable and welcoming place to stay. She makes you feel at home. The garden is a lovely place to sit in the evenings and the breakfast is plentiful. She provides lots of advice and extras e.g use of fridge, cutlery and deckchairs and parasols for the beach. I would recommend to stay here. Thank you Antonella!
    Frank
    au

    Beoordelingsscore

    10
    7 augustus 2017
    Centrally located with an easy 15min walk to central part of town, beaches and harbour. Thanks Antonella for making our stay so comfortable and relaxing.
    Brian
    au

    Beoordelingsscore

    9,6
    18 juli 2017

    Quality, excellent value B&B

    There was nothing to dislike.
    Spacious, quality bedroom nicely furnished. Likewise the bathroom. Friendly hostess. Air conditioning and wifi included. Easy parking. Italian stylr continental breakfast was plentiful with a bigger range of food than at many other B&Bs.
Beoordelingen worden geladen